Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΕΡΤ

Αφού την χρησιμοποίησαν ως φέουδο πολιτικών προσλήψεων, αφού αδιαφόρησαν για την ορθή αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού και της υλικοτεχνικής της υποδομής της ώστε και το αρχείο της να αναδείξει και προγράμματα σύγχρονα και ποιοτικά να φτιάξει, (ο Πιγκουίνος τα αναλύει καλύτερα από εμένα εδώ), αφού λοιπόν την μετέτρεψαν σε ασθενή (που ακόμα κι έτσι ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τους περισσότερους "υγιείς" του χώρου) της τράβηξαν χτες  την πρίζα με την γνωστή φασιστική και γεμάτη χυδαιότητα δήλωση Κεδίκογλου (δες το λίνκ αξίζει) Ουσιαστικά μια κυνική δήλωση αποτυχίας μιας κυβέρνησης που δεν μπορούσε (;) δεν ήθελε (;) να διορθώσει τα κακώς κείμενα και επέλεξε τον ξαφνικό θάνατο.

Παρά τα προβλήματα των τελευταίων ετών, που όλως τυχαίως συνέπεσαν με την άνοδο της Ιδιωτικής τηλεόρασης, θα συνεχίσω να θυμάμαι με αγάπη την κρατική Ραδιοτηλεόραση. Γιατί σε αυτήν είδα για πρώτη φορά τις μυθικές μορφές της Κάλλας και του Κάραγιαν κι ας μην καταλάβαινα πολλά ως παιδί τότε. Μέσα από τις συχνότητές της έμαθα να ακούω κλασική μουσική, και βλέποντας τα ντοκιμαντέρ της κατάλαβα πόσο απόλυτα όμορφος και δίκαιος-αν και σκληρός-είναι ο φυσικός κόσμος. Και γιατί ποτέ μα ποτέ δεν θα ξεχάσω τον Κάρλ Σάγκαν να μας "παίρνει από το χέρι" και να μας οδηγεί στο ποιο υπέροχο ταξίδι στα άστρα. 

Καλή αντάμωση ΕΡΤ. Και σύντομα.

Υ.Γ: Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε μετά το 1:52 τις δηλώσεις Κεδίκογλου έτσι για να ξέρουμε τι είναι πραγματική αλητεία ή μάλλον πολιτική. Καλή σας μέρα.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails