Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΝΟΥΒΕΛΑ

Καλησπέρα παίδες. Τι μου κάνετε, όλα καλά; Την διαβόητη Σαλώμη που ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη (το πάνω), υποθέτω την ξέρετε. Το ποίημα  Σαλώμη  της hihvoltagepress σε έμμετρο ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο (καλά αυτό από την κοιλιά μου το έβγαλα) το λατρέψατε όταν δημοσιεύθηκε σε συνέχειες πριν 3 χρόνια.

Τώρα η δημιουργός του, κατά κόσμον Νατάσσα Χασιώτη επιστρέφει με ένα νέο καλλιτεχνικό πόνημα που θα ταράξει τα νερά της από καιρού ευρισκόμενης σε τέλμα πεζογραφίας. Μια διαδικτυακή νουβέλα η δημιουργία της οποίας θα χρειαστεί και την δική μας βοήθεια καθώς από πόστ σε πόστ θα τίθενται ερωτήματα, η απάντηση των οποίων θα είναι καίρια για την εξέλιξη της ιστορίας. 

Let's do it!".

Μην μου πείτε πως δεν ψηθήκατε δεν θα σας πιστέψω. Λοιπόν διακοπές έχουμε, χρόνο επίσης θέλω να πιστεύω, πάμε να βοηθήσουμε την συγγραφέα να βάλει σε μια τάξη την καλπάζουσα φαντασία της και να μεγαλουργήσει καθώς θα γράφει για την ιστορία του Θανασάκη και της οικογένειάς του. 

Και για να μην σας αφήσω χωρίς μια μουσικούλα μέρες που είναι, πάρτε το υπέροχο Breathing της Kate Bush. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχατο σας εύχομαι :)




ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails