Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η ΖΩΗ ONLINE

Κάτι για το οποίο χαίρομαι ιδιαιτέρως που ανήκω σε μια παλαιότερη γενιά, είναι το γεγονός πως η δική μου δεν έζησε τα καλύτερά της χρόνια (και αναφέρομαι στα παιδικά και εφηβικά) με τον σημερινό ψυχαναγκασμό της διαρκούς παραμονής της online. Status updates, συνεχής πληροφόρηση των πάντων για τα πού, πως και με ποιους και πολλά άλλα.  

Ίσως παράπλευρα σχετική με τα παραπάνω και η διαγραφή του google+ προφίλ για την οποία σας έλεγα την προηγούμενη φορά. Το οποίο μιας και υποσχέθηκα γίνεται ως εξής. Πάτε στο προφίλ σας στο μπλόγκ αφού έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας
και αφού επιλέξετε το account settings πηγαίνετε στο κάτω μέρος εκεί που δείχνει το βελάκι
όπου μαζί με το close accound κλπ που λέει στο δικό μου, θα δείτε και το αντίστοιχο για διαγραφή του google+. Πηγαίνοντας εκεί κάνετε την διαγραφή σας. Προσωπικά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το μπλόγκ μου αλλά καλού κακού κάνετε πρίν μια αποθήκευση των δεδομένων σας από την επιλογή που υπάρχει στην αριστερή σας στήλη. Καλή επιτυχία σε όποιον το προσπαθήσει. :)

Και επειδή υπάρχουν και πολλές φορές για τις οποίες αξίζει να είναι κάποιος online, σας παραθέτω για την σημερινή μουσική επιλογή ένα υπέροχο απόσπασμα από την όπερα Artaserse του Leonardo Vinci. Καλό σας βράδυ. 

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails