Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ

[Απαλλοτριωμένο από το υπέροχο μπλόγκ The Wall]

Λίγα λεπτά πρίν, έπεσε το βλέμμα μου στο πόστ της αγαπημένης μας γεροντοκόρης Hitori Tana, με τίτλο Και αυτό το καλοκαίρι. Εν συντομία σε αυτό, η αιωνία κόρη κλαίγεται για το γεγονός πως θα περάσει άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς άντρα και θα πάει διακοπές με την μάνα της και μια χοντρή θειά της. Και επειδή είχα πολλά να της γράψω αποφάσισα να το κάνω με την μορφή ανοιχτής επιστολής μπας και την συνετίσω. 

Νίκαια 25 Ιουνίου 2012


Αγαπημένη μου Hitori Tana

Υπέπεσε στην αντίληψή μου το υπαρξιακό δράμα που βιώνεις, και επειδή αν και δεν γνωριζόμαστε σε νοιώθω ως αδερφή ψυχή, έχω να σου πώ τα ακόλουθα.
Μία φορά αν πάς με άντρα διακοπές θα γίνεις μετά λεσβία. Να τον έχεις συνέχεια "γυναίκα αυτό, γυναίκα το άλλο", να κυκλοφορεί με το σώβρακο και την φανέλα-που μετά βίας θα συγκρατεί την κοιλούμπα-στο δωμάτιο και οι μύγες να κάνουν πάρτι στις πατούσες του. Να πηγαίνετε για φαγητό και καλοκαιριάτικο να τρώει όλο το κρεμμύδι από την χωριάτικη σαλάτα (που Jesus όλοι ξέρουμε πως είναι απλά για ντεκόρ όχι για να το τρώμε με θερμοκρασία 42 βαθμούς υπό σκιά) και μετά να το ιδρώνει την υπόλοιπη μέρα-διότι "άσε μας ρε γυναίκα που θα κάνω πάλι μπάνιο, έκανα πριν φύγουμε από την Αθήνα".
Όσο για διασκέδαση τι να σου πώ. Όλο και κάποιο μαλακωκάναλο σε καφετέρια θα παίζει ποδόσφαιρο από το περιφερειακό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο και θα θέλει να το δεί. κι εσύ θα ξεροσταλιάζεις μόνη σαν το πεπόνι δίπλα του όσο θα κατεβάζει μπύρες και θα ρεύεται/πέρδεται (αν είσαι άτυχη να έχει τσιμπήσει και κάνα σουβλάκι με το γύρο του θανάτου όσο βλέπει τον αγώνα).
Και κάπως έτσι θα έχεις σπαταλήσει τις διακοπές σου, τα φράγκα σου, τα νιάτα σου (λέμε τώρα) και όχι σ’αγαπώ δεν θα ακούσεις στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, ούτε ένα «στάσου μύγδαλα». 
Πάνε λοιπόν όπως και κάθε χρόνο διακοπές με την μανούλα και την θεία Τασούλα και άσε τις υπόλοιπες να χαραμίσουν και αυτό το καλοκαίρι τους με το να ονειρεύονται ηλιοβασιλέματα με τον Λάκη Κομνηνό ή έστω τον Νίκο Οικονομόπουλο. 

Αληθινά δικός σου
Mahler76

Υ.Γ: Και μην ακούσεις τις πλανεύτρες που θα σου πουν πως άλλο ο γκόμενος και άλλο ο σύζυγος, διότι αγάπη μου όλα τα γουρούνια ίδια είναι. Το πολύ πολύ αντί πριν από κάθε του απαίτηση να ακούς "γυναίκααααα" να ακούς "μωρό μου".


Στην μουσική μας σήμερα το άσμα Je suis Bossu από τα Ημισκούμπρια, featuring Φοίβος Δεληβοριάς. Διότι κανένα καλοκαίρι δεν είναι όπως στις ταινίες με την Ναθαναήλ. 

ΘΑ έχουμε μιαν υπέροχη βδομάδα. Καλό βράδυ :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails