Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ VOL.2

Επιτέλους χειμώνιασε, χιόνισε και όπως λέει και το πανάρχαιο ρητό, κρύο κρύο καιρός για κατεβασμένη αμερικανική τηλεόραση και κινηματογράφο. Και φυσικά με λατρεμένους ελληνικούς υπότιτλους για να κάνουμε καινούριο συκώτι από τα γέλια. 
Ξεκινάμε με το περίφημο 24 το οποίο ολοκληρώθηκε σε 8 σεζόν τις οποίες είδα μαζεμένες όλες το καλοκαίρι (ω ναι, no sex for me this summer).

και πως να μην γίνει της πουτάνας αγάπη μου ΄ταν οι υπάλληλοι της C.T.U. αντί να ψάχνουν τρομοκράτες χαλβαδιάζουν γκόμενες με το Google Earth (που λέει ο λόγος)????

Συνεχίζουμε με το Haven, σειρά βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King (χασμουρητά ακούω και λογικό το βρίσκω), από την οποία αξίζει ένας κούκλος γκόμενος μπάτσος και ένας κούκλος γκόμενος λαθρέμπορος. Ο μπάτσος (αααχ) έχει και κάτι υπαρξιακά όπως βλέπετε στο παρακάτω screen capture.
πάλι καλά που δεν έπινε και bοurbon ο μπάτσος να μπεί σημείωση του μεταφραστή [κάτι σαν το τσίπουρο] να πέσω να πεθάνω.

Και κλείνουμε για σήμερα με ένα στιγμιότυπο από την φρικαλέα (μνη την δείτε) ταινία, 30 Days of Night:Dark days.
Τα βαμπίρ κάνουν επιδρομή στο κρησφύγετο των πρωταγωνιστών κι αυτοί σκέφτονται τα ξεκωλιάσματα. Αίσχος (που λέει ο λόγος).

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Σας αφήνω γιατί έχω κατεβάσει την τελευταία βλακεία του Shyamalan το Devil και πρέπει να χάσω το χρόνο μου για τις επόμενες 2 ώρες. 

Πολλά φιλιά σε όλους, και εύχομαι να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται τις χειμωνιάτικες αυτές μέρες.ΘΑ έχουμε μιαν υπέροχη εβδομάδα :)

Στην μουσική μας, άλλη μια μεγάλη κυρία της μουσικής. Η Aretha Franklin στα νιάτα της.


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails