Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ

Είναι γνωστό πως η ήττα είναι ορφανή ενώ η νίκη πάντοτε διεκδικείται. Έτσι και στην περίπτωση Καμίνη. Από την στιγμή που ανακηρύχθηκε δήμαρχος Αθηναίων, βλέπω τόσο σε έντυπα όσο και ηλεκτρονικά μέσα πάμπολλες αναφορές. Ποιος πίστεψε πρώτος στον Καμίνη, ποιος έκανε το πρώτο πόστ ή tweet στήριξης, ποιος έστειλε με τον τρόπο του περισσότερους Αθηναίους (από τους χιλιάδες των αναγνωστών του) στις κάλπες υπέρ του Καμίνη,  ποιος δημοσίευσε το καλύτερο άρθρο για αυτόν κάνοντας τον γνωστό στους ψηφοφόρους. 

Και φοβάμαι πως ο κύριος Καμίνης πέρα από το να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του δήμου τα οποία είναι τεράστια και πραγματικά, θα έχει σύντομα να αντιμετωπίσει και τα αιτήματα όλων όσων αυτόκλητα ή μή στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Μέσα δε σε όλα, διαβάσα χθές το άρθρο του Θοδωρή Αντωνόπουλου στην τελευταία lifo στο οποίο υποστηρίζει πως η νίκη Καμίνη ήταν και νίκη της "οργανωμένης" κοινότητας των ομοφυλοφίλων ανδρών και γυναικών της πόλης. Και διερωτώμαι. Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό, όταν ο Δημήτρης Τσαμπρούνης ο μόνος άνδρας ανοιχτά ομοφυλόφιλος που κατέβαινε στις εκλογές και μάλιστα με τον συνδυασμό Καμίνη δεν εκλέγεται??? Περιμένουμε από τον Καμίνη (και μακάρι να το κάνει) να στηρίξει ενεργά το gay pride, το σύμφωνο συμβίωσης και το δικαίωμά μας στο γάμο (λες και έχει την αρμοδιότητα για τα 2 τελευταία) και δεν ψηφίζουμε τον άνθρωπο που ασχολείται ενεργά με αυτά εδώ και χρόνια και είναι στον ίδιο συνδυασμό??? Δεν είναι αυτό μια ανακολουθία?? 

Σημειώνω δε για να μην παρεξηγηθώ, πως δεν είμαι της απόψεως πως πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να υποστηρίζουμε μόνο ομοφυλόφιλους υποψηφίους, ή να τους ψηφίζουμε ανεξάρτητα του γενικότερου πολιτικού πλαισίου του συνδυασμού που κατεβαίνουν, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να θεωρούμε δική μας αυτή την νίκη (πέρα από τις αόριστες υποσχέσεις Καμίνη).

Υ.Γ: Αναρωτιέμαι επίσης, πως είναι δυνατόν το 50% σχεδόν των ψηφοφόρων να ήθελαν για άλλη μια 4ετία τον Κακλαμάνη δήμαρχο. Και μόνος του να κατέβαινε υποψήφιος πάλι 2ος θα έπρεπε να βγεί.

Καλό σου-κού ΘΑ έχουμε παίδες. Την κάνω για καφεδάκι και μετά για τα εγκαίνεια της παρακάτω έκθεσης φωτογραφίας. Πολλά φιλιά σε όλους.
_______________________________________________
Στην μουσική μας σήμερα, συνεχίζουμε το άτυπο αφιέρωμα στην μακαρίτισσα Dame Joan Sutherland με ένα από τα γνωστότερα αποσπάσματα της όπερας Ernani του G. Verdi,σε ένα φρικαλέο τηλεοπτικό ντεκόρ χαχαχα

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails