Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Την τηλεοπτική σειρά 24 πάνω κάτω την ξέρετε οι περισσότεροι. Εγώ φέτος που τελείωσε και ο 8ος κύκλος αποφάσισα να την αρχίσω (ξέρω πάντα με διαφορά φάσης είμαι σε αυτή την ζωή). Τώρα θα μου πείτε καλά ρε φίλε και τι μας το λές εμάς? Βασικά δεν είναι που θέλω να μιλήσω για την σειρά αλλά για τον πανέμορφο υποτιτλισμό που έχουν κάνει κάποια παλικάρια. Και οκ μπορεί στην 2η σεζόν να γέλαγα με την μετάφραση που έκαναν στο firewalls (των υπολογιστών) ως τείχη πυροπροστασίας, όμως το πραγματικό πανηγύρι έγινε στον 7ο κύκλο δείχνοντας μας πώς θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί υπότιτλοι. Ακολουθούν χαρακτηριστικά παραδείγματα έτσι για να γελάσουμε και λίγο. 

And my all time personal favorite!!!
το οποίο "Βαγγελίστρα μου", είναι σχεδόν τόσο καλό όσο το παρακάτω, το "σκατά μωρή" από το True Blood το οποίο έχει εντοπίσει η μπλογκερ spirou και με το οποίο είχα κοπεί όταν το είχα δεί.



και επειδή η ευχή πιάνει τελικά (στους περισσότερους τουλάχιστον), ΘΑ έχουμε μιαν υπέροχη βδομάδα, αν κι εγώ θα κόβω συνέχεια Plexiglas για μια μακέτα χαχα. Επίσης όπως βλέπετε ίσως στο τμήμα πάνω από το πόστ, την επόμενη Κυριακή o μέτρ του τρόμου Toymaker μας καλεί σε ένα τρελό τρομακτικό πάρτι στο My Bar στο οποίο θα περάσουμε τέλεια και ελπίζω να έρθετε κι εσείς. Πολλά πολλά φιλιά σε όλους.
 _______________________________________
και μιάς και οι ΑΒΒΑ έχουν τελικά πολλούς φίλους ανάμεσα στους επισκέπτες του μπλόγκ αυτού, σας αφήνω με την μεγαλύτερη ίσως επιτυχία τους το Dancing Queen, όπως το ερμήνευσαν σε εορταστική εκδήλωση για τους γάμους του Βασιλέως της Σουηδίας Καρόλου Γουστάυδου το 1976 (πόσο camp είναι αυτό το βίντεο χαχαα).


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails