Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

TRAPPED

Ή αλλιώς Παγιδευμένοι στον υπέροχα φανταστικό και πολλαπλά τρομακτικό κόσμο του Αντώνη Τουμανίδη του αγαπημένου φίλου Toymaker.

Ναι είναι γεγονός, ο δικός μας Αντώνης εκδόθηκε (και εντύπως αυτή την φορά χαχαχαχα ελπίζω να μην σε πείραξε το αστείο) από τις εκδόσεις PS, και μέσα στην βδομάδα ξεκινάει το ταξίδι του στα βιβλιοπωλεία. Την Κυριακή κράτησα στα χέρια μου την απόδειξη πως η σκληρή δουλειά, η επιμονή και κυρίως το ταλέντο, βρίσκουν πάντα την ανταπόκριση που τους αξίζει. 336 αιματοβαμμένες σελίδες (μην σας ξεγελά το αθώο άσπρο χαρτί στο οποίο έχουν τυπωθεί) ήρθαν για να ταράξουν τον ύπνο σας (ειδικά αν είσαστε σε αυτούς που διαβάζουν πριν κοιμηθούν). Ιστορίες που συμβαίνουν στην δική μας Αθήνα αλλά και στο μακρινό Maine πατρίδα του Stephen King (όποιος ρώτησε ποιός είναι ο Stephen King να παρουσιαστεί με τον κηδεμόνα του την Δευτέρα).


Έ, όταν ο ίδιος ο σκηνοθέτης του SAW, Darren Lynn Bousman λέει πως ο "Ο Tουμανίδης είναι ένας Ευρωπαίος μαιτρ του τρόμου. Αυτό είναι σίγουρο. Το «TRAPPED» είναι μόλις η πρώτη απόδειξη. Απλά εξαιρετικό!!", τότε νομίζω τα δικά μου λόγια μάλλον είναι περιττά.

Ένα βιβλίο με ειλικρινά κακές προθέσεις όπως έγραψε και η Lifo στο τεύχος 209.

Ένα μεγάλο μπράβο σου Αντώνη μου για την εξαιρετική σου δουλειά μα πάνω από όλα για την εξαιρετική σου ψυχούλα. Να είσαι πάντα καλά και εύχομαι την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο βιβλίο σου (και το σου-κού αν όλα πάνε καλά θα μας υπογράψεις τα βιβλία μας).

Φιλιά σε όλους σας και ευχές για ένα καταπληκτικό 3ήμερο :)
________________________________________________
Όσο για την μουσική νομίζατε θα την γλιτώσετε??? Όχι βέβαια!! Ακολουθεί ένα τρομακτικά υπέροχο απόσπασμα από την όπερα Περσέας του J.B.Lully που σας είχα ανεβάσει ξανά πριν 1,5 χρόνο αλλά είπαμε η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως χιχιχι.


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails