Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ

Με τα βραβεία δεν τα έχω και πολύ καλά είναι η αλήθεια. Με κάνουν να αισθάνομαι λίγο άβολα.Είναι ίσως που για να τα παραλάβω πρέπει να έχω πάει κομμωτήριο, να έχω κάνει νύχια, να γράψω λόγο (μπουχαχαχα).
Από το καλοκαίρι ως σήμερα, διάφορα φιλαράκια μου έχουν δώσει μερικά από αυτά που κυκλοφορούν (χάθηκε βρε ένα Πρώτου Γυναικείου Ρόλου?). Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι όλα όσα μου δώσανε και ποιοι (είναι και η ηλικία που δεν βοηθάει), προσπάθησα να τα βρώ στο sync αλλά δεν έχω και χρόνο για ψάξιμο αυτές τις μέρες είναι η αλήθεια.
Οπότε ενδεικτικά βάζω όσα θυμάμαι, και ζητώ χίλια συγνώμη από όσους θα ξεχάσω.

Sunshine Award
by Και λοιπόν; και συνεπώς; και γι'αυτο?
και το βρωμερό μου Milch που το ξέχασα άλλα δε θα μου κρατήσει κακία ελπίζω.

Funny Cow Award
by Gi Gaga Kouni Beli
Imagination Award
by Choose to be me

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ
By Soula the bitch from Karditsa

Σας ευχαριστώ όλους για τα βραβεία αυτά και αυτά που ξέχασα (sorry guys), εγώ με την σειρά μου δεν θα τα δώσω πουθενά γιατί το λέω αλήθεια δεν προλαβαίνω αφήστε που δεν θα μπορούσα να αποφασίσω και που να τα δώσω. Όμως δεν θα σας αφήσω έτσι. Για όλους όσους περνάτε από εδώ και τα λέμε ένα μικρό δωράκι. Η Μαρία Κάλλας ερμηνεύει την Habanera από την Carmen του Bizet.
("o Έρωτας είναι ένα ελεύθερο πουλί που μάταια θα τον καλείς αν δεν θέλει να σου 'ρθει, ο έρωτας είναι τέκνο τσιγγάνικο που δεν αναγνωρίζει ποτέ κανένα νόμο" τραγουδάει πάνω κάτω η Carmen γεγονός που 3 πράξεις μετά θα την οδηγήσει στο θάνατο από τα χέρια του πρώην αγαπημένου της).
Θα έχουμε μιαν υπέροχη εβδομάδα :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails