Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΕΙΔΑΜΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ

[πόστ με μουσική autoplay]

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα αρχιτεκτονικά, ΕΙΔΑΜΕ από κοντά την θεατρική ομάδα "ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ" που μας μετέφεραν με την ζωντάνια και το ταλέντο τους σε ένα παρισινό μπιστρό καθιστώντας μας θεατές μιας περίεργης απόπειρας αυτοκτονίας από ασιτία. Τώρα πόσο αυτό είναι εφικτό μέσα σε ένα γκουρμέ εστιατόριο με λαχταριστές λιχουδιές δεν μένει παρά να το ανακαλύψετε με την σειρά σας παρακολουθώντας την παράσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΜΠΙΣΤΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΔΙ, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ (από όπου και οι 2 φωτογραφίες) και ΕΔΩ.
Αντώνη σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για την πρόσκληση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.


Λίγες μέρες πρίν, ΑΚΟΥΣΑΜΕ τις Νατάσσα Μποφίλιου - Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ρίτα Αντωνοπούλου (υπάρχουν πολλά λίνκ για τις κοπέλες αν γκουγκλίσετε τα ονόματά τους) στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι να μας ταξιδεύουν με τις υπέροχες φωνές τους, τις υπέροχες μουσικές και τους στίχους, όσο εμείς παίζαμε με τις φωτογραφικές μας μηχανές.



[Μία από τις 2 έγχρωμες ή και οι 2 είναι του φίλου basnia άλλα δεν θυμάμαι ποιές τράβηξε ο ίδιος και ποιες εγώ]

Και ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ τυχεροί που υπάρχουν νέοι άνθρωποι στα θέατρα, τις μουσικές σκηνές, στην απέναντι καρέκλα στο μπάρ, που δημιουργούν με την ψυχή τους για εκείνους και για εμάς.

ΘΑ έχουμε ένα υπέροχο σου-κού με φθινοπωρινό καιρό, άλλα ανοιξιάτικη διάθεση.

Στο πικ-απ, η Sarah Brightman στο τραγούδι The Fly από το άλμπουμ FLY, γιατί παραδόξως ήμαστε σε κάπως πόπ διάθεση αυτή την στιγμή

I know a colourful room
Where we can fly
And take a spin to the moon
On Aunt Angelica's pie
I am a fly, pie in the sky
Across a harvest of stars
And constellations
We'll drink
A starjuice on Mars

Miss our connection and cry
Coz I don't know why

I am a fly

The major is dead
It went to his head
We gonna fly


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails