Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ

[πόστ με μουσική autoplay]

Κάτι οι φωτιές, κάτι τα σκάνδαλα τα οποία ακουμπούν και την Αριστερά, κάτι που δεν υπάρχουν πολιτικά σχήματα με ιδεολογίες, και ιδεολογίες που να εκφράζονται πολιτικά, να σου το ΛΑ.Ο.Σ. να προβάλλεται σαν ο μόνος σωτήρας της χώρας, και ο Χέρι-Χέρι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που κοπιάζει να μην βουλιάξει η Ελλάδα.

Βέβαια, αν είχαν περισσότερο μυαλό εκεί στο κόμμα, θα έκαναν μια γελοιογραφία με τον Πρόεδρο να κάνει μόνο αυτός κουπί ή να αδειάζει μόνο αυτός τα νερά από μια βάρκα που μπάζει. Διότι το να προσπαθεί να κρατήσει στην επιφάνεια το σκάφος τρομπάροντας αέρα (κοπανιστό λέω εγώ) μπορεί να οδηγήσει σε πονηρούς συνειρμούς.

Κάτι μου λέει πως στις προσεχείς εκλογές θα χτυπήσουν διψήφιο αριθμό εκλογικού ποσοστού αυτοί που κάποτε λοιδορούσαμε ως γραφικούς...

Υ.Γ: Το συγκεκριμένο φυλλάδιο, μαζί με διαφημιστικό υποψηφίας του κόμματος μοιραζόταν έξω από εκκλησία στον Πειραιά παραμονή του Αγίου Φανουρίου...εκλεκτικές συγγένειες


Στο πικ-απ ακούμε την πρώτη άρια από την όπερα του Louis Andriessen ROSA - The death of a composer/A horse drama διότι στην τέχνη αγαπάμε τις εκλεκτικές συγγένειες περισσότερο από ότι στην πολιτική.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails