Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΠΗΓΑΜΕ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!


"Μάγεψε το Αθηναϊκό κοινό ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, κωμικός, μεταφραστής και κάτοχος πτυχίου Proficiency (αυτό του Cambridge το καλό), Δημήτρης Δημόπουλος ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Nixon. Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος απλού κόσμου καθώς και προσωπικότητες του διαδικτύου, των τεχνών και των γραμμάτων (κοινώς μπλόγκερς). Τα έσοδα της έκτακτης χθεσινής παράστασης δόθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Το τέλος της βραδιάς επεφύλασσε μια έκπληξη για το κοινό όταν στην σκηνή ανέβηκε ο επίσης διεθνούς φήμης τροβαδούρος του έρωτα Μπεμπέκος ο οποίος ερμήνευσε με τον Δημόπουλο άριες και ντουέτα από το ανέκδοτο ορατόριο «Τα πάθη του ανδρός» για 2 φωνές και ηλεκτρική κιθάρα".

Όπως καταλάβατε περάσαμε τέλεια χθες. Καλά είχε μαζευτεί και μια τρελή παρέα από φιλαράκια και πραγματικά το καταδιασκεδάσαμε.
Εγώ γνώρισα επιτέλους τον τρόμο και το φόβο των απανταχού κακοντυμένων το θρυλικό xipaki.
H One Happy Dot κατάφερε να έχει την συνάντηση κορυφής με την Onar μετά από πολύμηνη προσπάθεια του υποφαινόμενοι. Παλιο τρελές, πιο εύκολα θα μπορούσα να έχω κανονίσει συνάντηση Παλαιστινίου και Ισραηλινού ηγετών.
Η κουλή, εεε καλή μου ήθελα να πώ Sakafiora αποφάσισε να ρίξει στην γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της το κωλοβυθόμετρο USB (ααα μη ρωτάτε τώρα τι είναι αυτό αν δείτε την παράσταση θα καταλάβετε).
Όσο για τους Pavlo the dot man και Basnia ήταν σεμνοί και ταπεινοί όπως πάντα (σας παρακαλώ γιατί γελάτε εκεί στη γαλαρία?).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρέα και στην Νεράιδα της βροχής με την οποία έχουμε βγεί και άλλες φορές και μόλις χθές κατάλαβα πως είναι κι εκείνη μπλόγκερ (ναι ok το έχω κάψει είναι γνωστό αυτό), και στην Νατάσσα που ακόμα δεν έχει λίνκ γιατί ακόμα δεν έχει μπλόγκ άλλα που θα μας πάει μουχαχαχα θα την ρίξουμε στην λούμπα.
Στο μπλόγκ του Δημόπουλου δε, υπάρχει και φωτογραφικό ντοκουμέντο της βραδιάς άλλα πάλι καλά που ο καλλιτέχνης δεν είναι καλός φωτογράφος όσο κωμικός οπότε γλιτώσαμε την διαπόμπευση διότι χθές όχι να το παινευτώ άλλα μετά από χρόνια έβαλα πιστολάκι για τα μαλλιά οπότε καταλαβαίνετε πιο ήταν το αποτέλεσμα LOLOL.

Αυτά ρε παίδες, άντε πάω για διάβασμα (λέμε τώρα). Πολλές καλημερες σε όλους!!!
____________________________________________________
Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον Δημήτρη μέσω του οποίου έμαθα για τον Κ.Ε.ΦΙ. και ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να βοηθήσω ουσιαστικότερα το έργο του συλλόγου υποστήριξης καρκινοπαθών στο έργο τους. Για τους υπόλοιπους συντελεστές και τις μελλοντικές εκδηλώσεις προς ενίσχυση του συλλόγου δείτε εδώ.
____________________________________________________
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που πάτε? θα το ξέχναγα!!! Είπα ντουέτα πρίν και μιας και για τους λόγους μου ακούω Κουρέα της Σεβίλης αυτές τις μέρες θα σας αφήσω με ένα ντουέτο από την όπερα με τους Cecilia Bartoli & Bryn Terfel. Απολαύστε τους όσο και οι ίδιοι απολαμβάνουν την ερμηνεία τους.

Dunque io son

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails