Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

7 ΨΕΜΑΤΑ

Παιχνιδιών η συνέχεια λοιπόν.

Μετά από πρόσκληση του φίλου Tovene592 αποφάσισα να σας πώ 7 μικρά και αθώα ψεματάκια για την πάρτη μου, με τον δικό μου φυσικά τρόπο. Οπότε χωρίς άλλη καθυστέρηση, 7 ΨΕΜΑΤΑ για μένα.

Μικρή ολιγόλεπτη καθυστέρηση.
Το τραγούδι που ακούτε στο πικ-απ δίπλα είναι μια προσφορά του Dr. Proktor ή κατά κόσμο Hourglass που είχε την ευγενική καλοσύνη να μου το προσφέρει. O γιατρούλης αποφάσισε να το κλείσει το μπλόγκι του άλλα δεν θα γλιτώσει τόσο εύκολα από εμάς. Ξέρουμε που μένεις Γιατρέ και έχουμε και τα τηλέφωνά σου.
See you soon bitch!!!!

Ακούστε το άσμα γιατί θα το καταλάβω αν δεν το κάνετε. Α, και όταν λέω ακούστε το, εννοώ ολόκληρο φίλε basnia.

1-ΔΕΝ είμαι ιδιοκτήτης αυτής της αντρουά πράσινης τσάντας με το λογότυπο της ΕΡΤ με την οποία ΔΕΝ κυκλοφορούσα κάποτε κανονικά στο δρόμο.

2-ΔΕΝ είμαι ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία και ναι το γούστο μου στο ντύσιμο είναι ακόμα πάνω κάτω το ίδιο και δεν είναι ψέμα αυτό. (αφιερωμένη στον lost thoughts, light ,love ,life που ζήτησε να δεί παλιές μας φωτογραφίες).

3-ΔΕΝ είμαι ιδιοκτήτης αυτού του βινυλίου της Απόλυτης. Κάπου εγώ ακούω τον Giorgio να λέει, «Αχα!!! Το ‘ξερα εγώ!!!»



4-ΔΕΝ έχω στην κατοχή μου τις κάτωθι βιογραφίες τις οποίες συχνά πυκνά διαβάζω και αισθάνομαι.


5-ΔΕΝ έχω κάνει σεξ με Παλαιοντολόγο και ΔΕΝ ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου.

6-ΔΕΝ έγραψα πέρσι το καλοκαίρι στο Μίλα μου βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά.

7-ΔΕΝ έφαγα χθες σάντουιτς με λακέρδα και κεφαλογραβιέρα και ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου.

Αυτά τα ψέματά μου λοιπόν, και αυτή τη φορά δεν θα καλέσω κανένα γιατί το παιχνίδι παίζεται πολύ καιρό και δεν ξέρω ποιόν να καλέσω.
Καλέ αλήθεια λέω κανένα δεν θα καλέσω.

Ά όχι άλλαξα γνώμη (Jesus βράχος είμαι ο πούστης). Λοιπόν, προσκαλώ, τους: the g(reat)ay expectations, Shyhunter, και kikop80 που πρόσφατα βρήκαμε αλλήλους, έτσι για να μπαίνουν στο κλίμα σιγά σιγά, και το αγαπημένο xipakion που μου έκανε την τιμή να γράψω ένα μέρος από το διήγημά του.

Όμως επειδή ο lost thoughts, light ,love ,life με προκάλεσε να δείξω κι εγώ λίγο γυμνό, να δείξω λίγο κρέας ρε αδερφέ, πάρτε μια φωτό του ενός εκ των οφθαλμών μου.


Αυτό ήταν παίδες. Πολλά φιλιά και ΘΑ έχουμε άλλο ένα υπέροχο Που-Σου-Κου.
ΜΙΑΟΥ

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails