Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ...


[Αιόλου, 2008]


[Αιόλου, 2008]


[Αθηνάς, 2008]



[Πλατεία Κοτζιά, 2008]
...με την πεποίθηση πως και αυτό το Σου-Κου όλα θα πάνε καλά


Birgit Nilsson "Isolde's Liebestod" Osaka, 1967

ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ...





...αφήνοντας το φώς να παίξει με το χώρο και τα εκθέματα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την παρέα και την ιδέα της επίσκεψης.


Στο πικ-απ ακούτε το Mirros (version L. Olson 1998) για φλάουτο και βιολοντσέλο της Kaija Saariaho από το άλμπουμ Chamber Music

WE WISH YOU A GAY CHRISTMAS (updated)

Ε ναι λοιπόν!!!! Το Καποτόδεντρο στολίστηκε.

και oh my God!!! Πάτε δείτε τώρα το βίντεο από την βραδιά!!! ΕΔΩ!!!

Καλά όχι από μόνο του, βάλαμε ένα χεράκι (σας παρακαλώ δεν θα θελα) ένα τσούρμο μπλόγκερς, γνωστά και μη εξαιρετέα εγκλήματα της μπλογκόσφαιρας που βαριέμαι τώρα να αναφέρω ονομαστικά γιατί θα πρέπει να βάλλω και τα λίνκια και μόλις ξύπνησα και γουργουρίζω πάνω στην πολυθρόνα μου προσπαθώντας με τα πατουσάκια μου να πληκτρολογήσω το κείμενο και oh my God τι μαλακίες γράφω πάλι…

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Η πρόσκληση του αγαπητού Καποτάκου έλεγε μάζοξη στις 19:00. Εγώ και ο Toymaker πήγαμε στις 20:00 ελπίζοντας να είμαστε fashionably late και στην περίπτωση μου απλά late γιατί το levis τζίν από το καλάθι της λαϊκής δεν το λές και υψηλή ραπτική.

Anyway, και για να μη τα πολυλογώ, αφού φτάσαμε και είπαμε τα κλασσικά αντρικά, «καλησπέρα χρυσή μου», «αχ μωρή, Θεά είσαι και σήμερα», και αφού φιληθήκαμε στον αέρα για να μην χαλάσει ο στόκος στη μούρη και αφού προσκυνήσαμε το Είδωλο που είχε βολευτεί σε ένα…σκαμπό, συνειδητοποιήσαμε πως την δόξα θα μας την έκλεβαν οι One happy dot, και Soula που ήρθαν με κάνα 2 χρόνια καθυστέρηση άλλα δεν θα κάνω άλλο bitching γιατί είναι Κυριακή και δεν πρέπει.

Το consept ήταν να φέρει κάθε καλεσμένος το δικό του στολίδι για το δέντρο. Έκαστο εξ αυτών παρουσιάστηκε από το μοντέλο Giorgos με φόντο τον κώλο και την πλάτη αεροδρόμιο ενός εκ των Ιατρών που είχαν κληθεί ως Υποστήριξη σε περίπτωση εγκεφαλικών, καρδιακών, σπασίματος νυχιών κ.λ.π. Ο έτερος τον Ιατρών, σεμνός και ταπεινός όπως πάντα (κοινώς σιγανό ποταμάκι) παρατηρούσε διακριτικά μετά του Νομπελίστα, Πουλι-τζερίστα συγγραφέα της παρέας καθώς και του Βαμπίρου που επειδή δεν είχαμε να τον ποτίσουμε True Blood έφυγε νωρίς και καλά μου για να πάει σε μια γιορτή.

Οι φίλοι Παύλος Τελίτσας και Μπασνία – δεν θα καταλάβεις ποτέ τι γράφω, ήταν υπεύθυνοι της κάβας καθώς είχα δώσει ρητές εντολές να μην με αφήσουν να πιώ γιατί χάνω τον έλεγχο και χθές έπρεπε να είμαι σοβαρός. Τελικά κάτω από τα άγρυπνα μάτια τους κατάφερα να πιώ μόνο μισό μπουκάλι Serkova και έγινα Τσαρίνα άλλαααααα δεν είπα λέξη δεν εξέθεσα κανένα, όχι για να μη λέτε.

Διακριτική όπως πάντα, η παρουσία του εκπροσώπου τύπου της Χαριλάου Τρικούπη ενώ την γενική απογοήτευση προκάλεσε το υπερβολικό ντύσιμο του σκηνοθέτη και προαγωγού, έεε παραγωγού ήθελα να πώ, της βραδιάς από τον οποίο περιμέναμε να δούμε αυτό το κάτι παραπάνω. Δεν πειράζει όμως, οψόμεθα. Για τον Ναυπηγό της παρέας δεν θα πώ κάτι γιατί άλλος νόμιζα πως ήταν, γεγονός που έκανε αργότερα την παρέα να λυσσάξει στα γέλια με την βλακεία μου.

Ε, και κάπως έτσι, στολίσαμε το δέντρο, το καπελώσαμε, βγάλαμε άπειρα βίντεα και φωτογραφίες, τσακίσαμε σαν τα ζώα το cheese cake της Dot (και ω, ναι υπάρχει εντελώς ενοχοποιητικό βίντεο και γιαυτό), ε και αφού ντυθήκαμε πήγαμε για ένα ποτό, έτσι βρε για το καλό της ημέρας.

Όλως περιέργως ο δρόμος μας έβγαλε στο My Bar, όπου με την ευγενική χορηγία του Μπασνία τα ποτά γίναν 2, τα σφηνάκια άλλα τόσα, αλλά για κάποιο απροσδιόριστο λόγο νομίζω πως δεν εξετράπην καθόλου τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

Και αν αναρωτιέσαι φίλε και φίλη, ναι περάσαμε υπέροχα, και χαίρομαι που έχουμε αυτή την παρεούλα και κάνουμε το χαβαλέ μας.

Καποτάκο να είσαι καλά και ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την φιλοξενία, και είσαι Θεός απλά.

Καλές γιορτές να έχουμε, καλά Χριστούγεννα, και ευτυχισμένο το 2012.

Υ.Γ: Πολλά φιλιά στον the G(reat)ay expectations για την τηλεφωνική του παρέμβαση και τις ευχές, και ελπίζουμε να τον δούμε και από κοντά σύντομα.


άντρες σου λέει μετά..τσ, τσ, τσ, φωτιά θα πέσει να σας κάψει.


Μπλόγκερς, που τους χάνεις που τους βρίσκεις μπροστά στο pc



τα βάλατε ψιλά να μην τα φτάνω. Πόσο γύφτοι είσαστε?


Ποιός μαλάκας έφερε και κρέμασε την Κάλλας στο δέντρο?


Σταμάτα μαρή να τρώς!!!!


Στα γόνατα στολίστηκε αυτό το δέντρο....



Μα καλά, που εστιάζει ο φωτογράφος? Σας παρακαλώ δεν θα θελα



ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails