Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους και όλες.

Σήμερα θα παίξουμε λίγο. Ο καλός μου Doctor Proktor ζήτησε να δεί το desktop του υπολογιστή μου.

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους, που συμμάζεψαν, καθάρισαν πρίν μας δείξουν τα δικά τους, εγώ θα σας το δείξω σε όλη του την γουρουνιά. Φυσικά οι φωτογραφίες με τα τεκνά έχουν φλουταριστεί γιατί είμαστε και μπλόγκ πχιότητας και πολιτισμού. Υπάρχουν και κάποια πολύ διασκεδαστικά στοιχεία άλλα σας αφήνω να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.


Kαι επειδή με τόσα εικονίδια που να δείτε το background, σας επισυνάπτω και το wallpaper σκέτο (πρίν ήταν με απ’όλα χαχαχαχαχα).


ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΕΙ WINDOWS 7!!!!
Γιατί όχι μόνο δεν μάθαμε που πάθαμε με τα SVIsta άλλα θα βάλουμε και πρώτοι τα νέα Windows όταν βγούν. Αμέ τι νομίζετε μπρίκια κολλάμε?

Στο παιχνίδι θα καλέσω τους Ντέμη, Ψεύτικό Πέτρο, Μέγα Μπάσταρδο, Los Karamitros, Μecomitso (μόνο και μόνο επειδή λέει πως το κλείνει το μαγαζί), WanteD, Kyziko και τον Ασκαρδαμυκτί. Ε, αυτούς, καλά είναι. Φυσικά παίζει όποιος θέλει και μπορεί, και όποιος δεί το παιχνίδι και γουστάρει κι ας μην τον κάλεσα.


Και πρίν σας αφήσω, το βίδεο που ΟΛΟΙ περιμένατε άλλα μόνο ο Κώστας ζήτησε ευθέως. Η Ασπασία ως Αδελφή Θεοπίστη, «σας παρακαλώ δεν θα θελα». Μαζί της εμφανίζονται η Χριστίνα Μαρκάτου, η Σάσα, η Ντορίτα Μαρκάτου, ένας ιδρωμένος οικοδόμος, ένας τορναδόρος, η Καρανάσιου, και σε guest εμφάνιση ο Αντώνιο Μπαντέρας. (το πχιοτικό βίδεο είναι μια προσφορά της Soulas).





ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!!



Ο Καποτάκος σε παλαιότερο στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε άλλες αθώες εποχές πρίν αρχίσει να κάνει παρέα με αδερφές που θεωρούν και αυτή την ιερή στιγμή, αυτό το όμορφο έθιμο, αφορμή για παρτούζα. See you there guys!!! Γράσο ποιος θα φέρει???

ΚΑΛΟ ΠΟΥ-ΣΟΥ-ΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails