Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

HELP P.O.V. of a G.

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
Σήμερα είμαι πάλι σε καλή διάθεση άνευ λόγου, και πολύ αισιόδοξος κ.λ.π...
Υποθέτω κάπως έτσι έρχεται το εγκεφαλικό (όπως είχε πεί και ένας φίλος μου παλιότερα)...

Anyway...είδα χτές την ανάρτηση του τρελού παιδιού από το Manchester, Help?Plz? και είπα να βοηθήσω κι εγώ αν γίνεται. Λοιπόν, ο P.O.V.ούλης κάνει πτυχιακή (να δώ εγώ πότε θα κάνω) και στα πλαίσια αυτής κάνει μια στατιστική έρευνα πάνω στην μουσική για την οποία χρειάζεται τη βοήθειά μας. Είναι μια μικρή έρευνα που δεν παίρνει παραπάνω από 5 λεπτά και μπορείτε να την κάνετε ακολουθώντας το παρακάτω λίνκ.

http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=yjhjxj3b6ba5eq7467672

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε στο Help?Plz? που θα σας βγάλει στο μπλόγκ του μικρού μας φίλου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους.

P.OV.ούλη δεν σε ρώτησα για να κάνω αυτή την ανάρτηση αλλά ελπίζω να είναι οκ.
Το Help των Bananarama είναι έτσι γιατί κολάει με το θέμα.
Ο
Philippe Jaroussky που παίζει στο πικ-απ δίπλα, είναι επειδή μου αρέσει πολύ πολύ και επειδή το μπλόγκ υποστηρίζει την πχιότητα.

Πολλα φιλάκια σε όλους σας παιδιά να είστε καλά :)


Υ.Γ: Ελπίζω να μπεί άπειρος κόσμος να συμμετάσχει στην έρευνα και να έχεις τόσα πολλά στοιχεία που να πήξει η μούνα σου όλο το καλοκαίρι να τα επεξεργάζεσαι και να βγάζεις συμπεράσματα. Τι νόμιζες από καλοσύνη το έκανα το πόστ? όχι βέβαια!!! Δεν θα είμαι ο μόνος που θα λιώνει στο διάβασμα όλο τον Αύγουστο. Μου χαχαχαχα (σατανικός γέλωτας).

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails