Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

KEEN ON BOYS does Athenians...(updated)

***Καλημέρα καλημέρα!!!! Ξύπνησα επιτέλους από την χτεσινή μας μικρή κραιπάλη. Ήταν μακράν η πολυπληθέστερη μπλογκοσυνάντηση που κάναμε ποτέ, και αν είχαν έλθει όλοι οι προσκεκλημένοι θα έπρεπε να κάνουμε ρεζερβέ όλο το Blue Train!!! Χάρηκα πολύ που τα είπαμε παίδες γιατί με κάποιους είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε. Ιδιαίτερα θα ευχαριστήσω τα νέα μέλη της παρέας μας, τους The hourglass καi Profilaktiko που έκαναν δυναμική εμφάνιση, και φυσικά την Μαρία που θέλησε χτές να με αποκαταστήσει βρίσκοντάς μου γκόμενο (ανεπιτυχώς φυσικά). Τώρα για τους υπόλοιπους ρε παιδιά βαριέμαι να γράψω πόσοι και πoioi παραβρεθήκαμε, ήμασταν και πολλοί ζωή να έχουμε, όμως χάρηκα πολύ πολύ που ήσασταν όλοι καλά. Μάκια τρελά αγόρια και κορίτσια!!!***
(και επειδή΄όταν έπαιξε η 6η Αίσθηση στο S-Cape είχαμε ποιάσει το μπουρου μπούρου και δεν τίμησα δεόντως την Χριστίνα Κωλέτσα, πάρτε και το βίδεο να έχετε!!! Καλά MADούλη σκυλάδικο το έκανα το μαγαζί)





Δηλώσεις συμμετοχής στα κατά τόπους ταξιδιωτικά γραφεία ή στα τηλέφωνα, e-mail της διεύθυνσης. Keen on Boys Live and Unplugged, The Gazi fuck tour 2008.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails