Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ANOTHER BLOG GAME???WHAT THE FUCK!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Λίγες ημέρες πρίν τη Μεγάλη Βδομάδα και τις διακοπές που πάνω κάτω θα κάνουμε όλοι έστω και για λίγο (ελπίζω), και έλεγα να βάλω το "σπιτάκι" μου σε party mode. Κοινώς να βγάλω την ναρκομανίδου Marianne Faithful (που είχε πεί κάποτε ο φίλος Parsifal) και να το γυρίσω σε Kylie Minogue...
Μέχρι όμως να αποφασίσω μια τέτοια αλλαγή είπα να γράψω και 2 λέξεις για τα μπλογκοπαίχνιδα. Τους τελευταίους 4 μήνες που έχω αυτό το μπλόγκ, έχω παίξει σε αρκετά παιχνίδια (αν όχι σε όλα). Με κάποια γέλασα τρελά παίζοντάς τα και με άλλα έκλαψα πολύ βάζοντας τον εαυτό μου σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και εξομολόγησης.
Αν και κάποιοι παραπονιούνται πως τα θεματικά αυτά παιχνίδια περιορίζουν τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητά μας αφού μας "επιβάλλουν" αναρτήσεις με κοινό θέμα, εγώ βρίσκω εξαιρετικό ενδιαφέρον στο αποτέλεσμα που μπορεί να παράγει η μοναδικότητα καθενός από εμάς πάνω στο ίδιο θέμα. Είναι κάτι σαν τις διαφορετικές εκτελέσεις του ίδιου τραγουδιού, που κάθε μία φέρει τη σφραγίδα του εκάστοτε ερμηνευτή. Μου αρέσουν λοιπόν τα παιχνίδια αυτά διότι μου αρέσει να διαβάζω τις σκέψεις γνωστών ή και αγνώστων γιατί μη νομίζετε σε κάθε ένα παιχνίδι όσο απλό ή σύνθετο είναι φαίνεται η προσωπικότητα του καθενός, τουλάχιστο η διαδικτυακή (το πόσο ταυτίζεται αυτή με την πραγματική είναι μια συζήτηση που ίσως κάνουμε στο μέλλον). Μου αρέσουν τα παιχνίδια για το πώς πολλοί από εμάς παρακάμπτουμε τους κανόνες τους, που βάζει κάθε φορά ο δημιουργός τους, μόνο και μόνο για τη χαρά της "παρανομίας" ή διότι απλά αυτό που νοιώθουμε δεν μπορεί να βρεί την έκφρασή του διαφορετικά.


Ακολουθεί διάλειμμα για διαφημίσεις από τον επίσημο χορηγό του ιστολογίου αυτού, τα προϊόντα αδυνατίσματος Slim.


____________________________________________________________________

Εδώ είμαστε πάλι.
Έχοντας υποσχεθεί στην αγαπημένη Soula μια υπερπαραγωγή κολοσσιαίων διαστάσεων για το παιχνίδι με τα παπά, και έχοντας λάβει πρόσκληση και απο το τρελό μωρό P.O.V.of a G. και το φίλο Strahd, έ δεν μπορούσα να αποφύγω και να το ήθελα τη συμμετοχή μου σε αυτό.
Δυστυχώς το Παντόφλα Φέστιβαλ που είχα υποσχεθεί στη Soula, μέσω msn ματαιώθηκε λόγω απουσίας των 2 εκ των 3 βασικών πρωταγωνιστών, της παντόφλας του "Αλβανού οικοδόμου" (ναι αυτή με τισ πιτσιλιές απο τσιμέντα σοβάδες και τις μπογιές), και της παντόφλας σκριτσ-σκρατσ οι οποίες μετέβησαν για τη θερινή περίοδο εις Σαλαμίνα για παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο Παλουκίων. Η τρίτη εκ των συμμετεχόντων, η Σαγιονάρα η Απλή, απέσυρε τη συμμετοχή της διαμαρτυρόμενη για την έλλειψη αξιοπιστίας εκ μέρους των διοργανωτών.
Ως εκ τούτου, προσεκλήθησαν την τελευταία στιγμή, τα ζευγάρια παπούτσια που είναι πεταμένα έξω από το δωμάτιό μου (Jesus είμαι πιο ακατάστατος και απο str8 άντρα), και τα οποία μην έχοντας προσωπικότητα όπως οι παραπάνω παντόφλες, αλλά και υπό την απειλή πως θα τα πλύνω φέτος, δέχθηκαν να φωτογραφηθούν για το φακό του περιοδικού μόδας "4 Πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να φορέσεις αν θες να βρείς άντρα".

Το βίδεο που ακολουθεί είναι από τα backstage της φωτογράφησης το οποίο και όπως ενημερώνομαι από τον φίλο toymaker ,που είναι μέλος της Ακαδημίας Απονομής των Χρυσών Βατόμουρων (καλά εδώ δεν κάνω πλάκα αλήθεια λέω!!!!), θα είναι υποψήφιο για βραβείο στις κατηγορίες "Χειρότερη Σκηνοθεσία 2008", "Χειρότερος 1ος-4ος αντρ
ικός ρόλος 2008", "Χειρότερα Σκηνικά και Κοστούμια 2008".
Στα decks, ο DJ Handel live από τον άλλο κόσμο, στον οποίο έφυγε σαν σήμερα στα 1759, (how is that for a tribute!!!) με την "Είσοδο της Βασίλισσας του Σαββά" από το Ορατόριό του Solomon (ok, how gay is that!!!).




Ακολουθεί 2ο διάλειμμα με διαφημιστικό τρέιλερ από εκπομπή της αγαπημένης all time ever καλλιτέχνιδος του αδερφού mahler76 (πάλι καλά από κάποιον θα δούνε εγγόνια οι γονείς μου).


____________________________________________________________________

Επιστροφή για το 3ο και τελευταίο μέρος της σημερινής μας εκπομπής (μα καλά ακόμα εδώ είσαστε;;; τα θέλει κι εσάς ο οργανισμός σας).
Παρακαλείται ο κάτοχος του κόκκινου Citroen Saxo με αριθμό κυκλοφορίας HIA-1367, όπως το μετακινήσει από την είσοδο του κτιρίου διότι εμποδίζει την έξοδο των καλλιτεχνών. Ευχαριστώ.

Τι λέγαμε;;; Α, για το σουρεαλισμό και την επιρροή του στην τέχνη του 21ου αιώνα. Καλά αν περιμένατε ανάλυση για τον "Ανδαλουσιανό Σκύλο" του Louis Bonuel, και του Salvador Dali, και την επίδρασή του στη σύγχρονη φιλμογραφία, ξεχάστε το. Μιλάμε απλά για το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο είμαι καλεσμένος, αυτό με τις σουρεάλ ερωτήσεις. Τώρα το ποιος το ξεκίνησε, και ποιος με κάλεσε δεν θυμάμαι και είναι μια ώρα δύσκολη για να ψάξω να το βρώ, οπότε ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη για την μή απόδοση τιμών στους δικαιούχους. (αν κάποιος θυμάται ποιος το άρχισε το παιχνίδι και ποιος με κάλεσε ας μου πεί να βάλω τα ονόματα).

γιατί κλαις;
Γεννήθηκα χτές'
γιατί δεν κλαις;
Διότι γάβγισε η γάτα μου σήμερα
πού είναι ο βάλτος;
Ανάμεσα στο Ε και το Φ.
ποιός και πού είναι ο δεσμοφύλακας;
Μέσα μου μα δεν τον βλέπεις; κρατάει κι έναν καθρέφτη όπως κι εσύ.
πού συναντάς μια εντελώς δική σου άβυσσο;
Σ.Μ.Τ.
περιφρονείς κάτι;
Η κακία της υπήρξε καταστροφική έλεγαν οι περαστικοί κάθε φορά που περνούσαν από το σπίτι του.
θα ερωτευόσουν για πάντα;
sempre libero αλλά μόνο μαζί σου.
γιατί πουλιούνται τα "έργα τέχνης";
Προσπάθησα να καρφώσω μια Ferari στον τοίχο του σπιτιού μου, αλλά δεν βρήκα καρφιά που να ταιριάζουν χρωματικά.
μήπως να αφαιρεθούν τα εισαγωγικά στην παραπάνω ερώτηση;
Θα προτιμούσα να βγάλω το έργα τέχνης και να μείνουν μόνο τα εισαγωγικά.
do you remember revolution?
Σχεδιάζοντας την επανάσταση κατά του καθεστώτος για σχεδόν 3 δεκαετίες, βρέθηκε με το όπλο του στον κρόταφο. Το μυτερό κοντάρι τηε επαναστατικής σημαίας που κρατούσε πλησίαζε αργά αλλά σταθερά το μέρος εκείνο του στέρνου που βρίσκεται συνήθως η καρδιά.
θα ανέβαινες σ' ένα βουνό, αν το επέβαλε το ωροσκόπιο σου;
Αγκάλιασε το χέρι της, τόσο παγωμένο και ζεστό.
θα σκότωνες τον παππού σου, αν το τζάμι δεν έσπαγε απ' τον πάγο;
Πως γίνεται να σε αγάπησα από την πρώτη φορά που σε είδα;;;
θα μπορούσες να κλείσεις τα μάτια σου, αν η ζωή σου έστηνε καρτέρι;
Ασθμαίνοντας ανέβηκε το βουνό, άνοιξε την πόρτα και βγήκε στην νύχτα.
θα κυλούσε η πέτρα του θανάτου το πρωί, εάν δεν κινδυνεύατε να τιμωρηθείτε από το νόμο;
Όχι, ο θάνατος είναι στατικός όπως τα κύματα της θάλασσας.
...
Φώναξε δυνατά το όνομά του χωρίς να μπορέσει να τον ακούσει ή να του απαντήσει.
θα εξετάζατε το ενδεχόμενο να διανύσετε μετά τα μεσάνυχτα απ' την αρχή μέχρι το τέλος την οδό Αχαρνών, αν γνωρίζατε ότι ποτέ δεν θα σας συλλάβουν;
Η Έφη κατέβηκε εντελώς γυμνή στη μέση του δρόμου, τρέχοντας, ενώ ξοπίσω της μερικά καβούρια την κυνηγούσαν ακόμη.
θα σκότωνες τον Μπους, αν σου χάριζαν 10 λαχταριστά εκλέρ;
Η αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά τελείωσε σήμερα. Το δάκρυ που έτρεξε στο μάγουλο του τον ενόχλησε. Άφησε τα κρεμμύδια που καθάριζε, και σκούπισε το δάκρυ του με ένα γυαλόχαρτο.
θα μου έδειχνες τα σαπισμένα σου δόντια, αν έβλεπες μέσα τους τα αστέρια;
To αστέρι έπεσε πριν προλάβει να κάνει μιαν ευχή, ήταν όμως αργά έτσι κι αλλιώς.
θα έπεφτες στο πηγάδι αν ήσουν θλιμμένος;
H χαρά του ήταν απερίγραπτη όταν είδε το νέο του παιχνίδι.

LES CHIEN ANDALOU


_________________________________________________________________
Υ.Γ: Μήπως πρέπει να αρχίσω να μαζεύω τα cd από το πάτωμα τώρα που περιμένω και υψηλούς προσκεκλημένους την Μεγάλη Βδομάδα στο σπίτι;;;;



ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails