Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

I'm a bit toppy... And I'm a bit bottomy...

Άντε βρέ τυχερά! 2 πόστ σήμερα, τέτοια κέφια έχω. Το συγκεκριμένο είναι video ποστ και πάει ασορτί με την σούπερ καλή διάθεση που έχω αυτές τις μέρες.

Χτές αποφάσισα να πρωτοτυπήσω και για το διάβασμα να ακολουθήσω περισσότερο ποπ διαδρομές. Κατέβασα το BEST των Bananarama και το άκουγα για ώρες στο repeat καίγοντας κατά χιλιάδες τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Είναι λοιπόν φυσικό να ξεκινήσουμε με Bananarama αυτό το πόστ.


HELP!!!! I NEED SOMEBODY, HELP!!!! NOT JUST ANYBODY.....
(Αφιερωμένο εξαιρετικά στον foolish cloud που δεν γνώριζε μέχρι προχτές τις Bananarama, και στην sophies eyes που είχε το θράσος να μου πεί σήμερα πως δεν υπήρχε κάν εκείνη την εποχή!!!). Λατρεμένη ατάκα του βίντεο, "I think I'm a bit toppy... And I'm a bit bottomy..." ή οποία θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη σε πολλές βραδυνές μας εξορμήσεις....



***Την παράσταση κλέβουν οι French & Saunders περισσότερα για τις οποίες μπορείτε να δείτε στο μαγαζάκι του parsifal (δείτε όλα τα βίντεο που έχει ανεβάσει και ψάξτε στο youtubo. Θα λιώσετε από τα γέλια).


LOVE IN THE FIRST DEGREE αφιερομένο εξαιρετικά στην 1ου βαθμού ένοχη sikia που κάνει απέλπιδες προσπάθειες να μας πείσει πως κακοπερνούσε με τον πρόβατο ενώ όλοι καταλαβαίνουμε πόσο τον θέλει ξανά μέσα της...(στη ζωή της ρε παιδιά αμέσως να πάει το μυαλό σας στο καλο).





IT'S A SIN/I WILL SURVIVE αφιέρωμένο στο φιλαράκο h0m0sapiens ο οποίoς μου ζήτησε κάτι ποιό αντρουά απο την αδερφίστικη Madonna, όπως ας πούμε το I will survive (μικρούλη κάνω πλακίτσα και το ξέρεις δε θα μου παρεξηγηθείς έτσι????).




***Μεγάλε D.J. το βιντεάκι δεν ήξερα πως υπήρχε thanks που το έπαιξες το Σαββάτο


Bonus Video
Οι French & Saunders σε σατηρικό βίντεο ως Bananarama. Απολαύστε το!!!



****Τις τελευταίες 2 μέρες ανέφερα το όνομα Bananarama τόσες φορές που άρχισα να αναγουλιάζω....έλεος ποιά βαρέθηκα!!!!

Πώς ήμανε...και πως κατήντησα (mahler76 edition-disco version)

Καλησπέρα φίλες και φίλοι.

Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα τρελό διαβολεμένο κέφι. Εγώ που κοιμόμουν ένα 4ωρό μόνο το μεσημέρι και ήμουν ο καλύτερος φίλος του Μορφέα, βρέθηκα να κάνω τον ίδιο ύπνο ημερησίως και να νοιώθω και μια χαρά. Ένας φίλος χτές το βράδυ μου είπε
πως όλο αυτό είναι η ευφορία πρίν το εγκεφαλικό. Λέτε???? Ελπίζω να προλάβω να τελειώσω το πόστ αυτό χα χα χα.

Σε ένα άπο τα χτεσινά διαλείμματα από το διάβασμα, ψάχνοντας κάτι παλιά σεντούκια
βρήκα αυτό το σαιτ στο οποίο ανεβάζεις μια φωτό σου και σου λένε σε ποιον διάσημο μοιάζεις. Και θυμήθηκα το πόστ του keen on boys με θέμα "Πώς ήμανε...και πως κατάντησα" και λέω κάτσε να βάλω μια φωτό μου σημερινή και μια παλαιότερη να δώ τι παίζει.

Βάζω λοιπόν τη σημερινή φωτογραφία και μου βγαίνει αυτός ο κύριος (μπλιαχ).

Και εκεί που έχει καταρρακωθεί το ηθικό μου... βάζω και μια φώτο από το 1999 (Jesus I know) και μου βγάζει αυτό το μωρό......

και το ηθικό καταρρακώθηκε ακόμη περισσότερο. Διότι διερωτώμαι αγαπητέ επισκέπτη, πως τα κατάφερα από Ben Affleck να γίνω Michael Keaton????? Πώς έγινε αυτό το Extreme Makeover και δεν το πήρα χαμπάρι???? Και αν ως Ben δεν κατάφερα να έχω έναν αξιοπρεπή αριθμό από γκόμενους, πως περιμένω να βρώ άντρα τώρα ως Keaton στο πιό χοντρό του?????

Βέβαια μετά σκέφτηκα πως ως Ben Affleck το καλύτερο που θα μπορούσα να έχω
είναι ή Sandra Bullock.......


ενώ ως Keaton θα είχα τουλάχιστο γκόμενο το Robin....και ξανανέβηκε το ηθικό μου.


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails