Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ........ ΤΟ 2008

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος θέλω να ευχηθώ σε όλους το νέο έτος να είναι μια υπερπαραγωγή, μια Δυναστεία ένα πράγμα με μπόλικο sexάκι, δόξα χρήμα και χλίδα μέχρι τελικής πτώσεως. Όλα καλά να μας πάνε, καλά να περάσετε σήμερα και stay happy.




Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Τα cd της ντροπής (GR VERSION)

Και επειδή έφαγα ένα x-oyranoy κράξιμο στο ποστ για το "Δάφνης και Χλόη" είπα να κάνω αυτό το πόστ έτσι για να γελάσουμε και λίγο, πρίν την αλλαγή του έτους.

Τι μπορεί λοιπόν να βρίσκεται πίσω από στοίβες cd με όπερες και κοντσέρτα εντός της cd ντουλάπας?????

ΑΥΤΑ!!!!!!!

Και τώρα ίσως αναρωτιέστε γιατί τα κρατάω ακόμη αυτά τα cd (αποδεικτικά στοιχεία του ενόχου παρελθόντος) αφού θεωρητικά δεν τα ακούω πλέον???? Ε ρε παίδες too many fucking memories. Τρελές βραδιές (με κάποια από αυτά) στο Αλεξάντερς, φοβερά κιτσαρέλα parties κ.λ.π. πως να τα πετάξω όλα αυτά?? Σημειοτέων δε, μιλάω για τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ cd της ντροπής, διότη σε κασέτες και αντεγραμμένα υπάρχουν πραγματικοί θησαυροί.

Δε με πιστέυετε????? Ε ακούστε το παρακάτω κομματάκι και θα καταλάβετε. Ο γνωρίζων την τραγουδίστρια, τον τίτλο του κομματιού (καλά αυτό είναι σχετικά εύκολο) και το ποιου τραγουδιού είναι διασκευή 1)μάλλον είναι γνωστός μου 2) θα ανταμειφθεί από εμένα προσωπικά χαχαχα.

02 Track 2.mp3

Ε και αν δε χαμογελάσατε έστω και λίγο με αυτό το κομματάκι... τι να πω. Ελπίζω μόνο να μου ξανάρθετε και να μην σας τρόμαξα.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ SUPER ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails